Odjel za talijanistiku

Otvoreni natječaji za izvrsne studente/ice, studente sportaše/ice i studente u socijalnoj potrebi

Obavještavamo zainteresirane studente da su u tijeku natječaji Sveučilišta u Zadru za tri kategorije studenata/ica koji su uvjeti dostupni na naslovnici sveučilišnog weba.

 

 

Sveučilište u Zadru je objavilo natječaje za dodjelu stipendija izvrsnim studentima, studentima aktivnim sportašima i studentima u stanju socijalne potrebe. 

Izvrsni studenti mogu se prijaviti za preporuku Odjela za talijanistiku prema uputama navedenima u obavijesti:

Studenti druge i treće godine preddiplomskih studija i studenti diplomskih studija Odjela za talijanistiku koji se žele prijaviti za dobivanje preporuke Odjela za talijanistiku za prijavu za stipendije za izvrsne studente mogu se prijaviti e-mailom na adresu tajnice Odjela do petka, 14. studenoga 2022. 

U prijavi za preporuku (sastavljenoj u Word dokumentu) kratko trebaju napisati koliko imaju bodova prema uvjetima navedenim u Pravilniku o dodjeli stipendija i potpora . Poželjno je navesti i dodatne aktivnosti i/ili postignuća u koje je student/ica bili uključeni u prošloj akademskoj godini, a potvrde istog nije potrebno slati u tajništvo.

Prijavu na natječaj obavljaju sami studenti/ce prema uvjetima na poveznici Natječaja: https://www.unizd.hr/obavijesti/view/natjecaj-za-dodjelu-stipendija-izvrsnim-redovitim-studentima-sveucilista-u-zadru-2

na način da sve potrebne potvrde i dokumente dostavljaju Sveučilištu u Zadru samostalno.
 

 

Još podsjećamo kako su u tijeku natječaji na stranicama Sveučilišta u Zadru za dodjelu stipendija studentima aktivnim sportašima; https://www.unizd.hr/obavijesti/view/natjecaj-za-dodjelu-stipendija-redovitim-studentima-sportasima-sveucilista-u-zadru-1 i studentima u stanju socijalne potrebe;   https://www.unizd.hr/obavijesti/view/natjecaj-za-dodjelu-stipendija-studentima-u-stanju-socijalne-potrebe-sveucilista-u-zadru-2 koje ste također podnose do 21. studenog 2022.